foto

Josh Pais

  • nar. 21.6.1964 (52 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Loupež ve velkém stylu
2016 My Bakery in Brooklyn
2015 I Saw the Light
The Family Fang
2014 (Ne)zadaní
Ray Donovan (TV seriál)
Poklady a půjčky (S02E03)
5 Flights Up
2013 Citlivá na dotek
Ray Donovan (TV seriál)
Černý cadillac (S01E04)
Pusou to ještě jde (S01E02)
Pytel, nebo pálka (S01E01)
Syrup
2012 Cena peněz
Normals, The
Okrsek 22 (TV seriál)
Smrtelné lži
2011 Klíčová osoba
2 $ocky (TV seriál)
2009 Divnej týpek
Leaves of Grass
Reunion
Zábavný park
2008 Atentát na střední
Synecdoche, New York
Wherever You Are
2007 Intimní tajemství
Neal Cassady
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Špioni a biják
Život je pes
2006 Dokažte mi vinu
Unconscious
2005 Confess
Malý Manhattan
Reality Trap, The
2004 Zachraň mě (TV seriál)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
Přednosta
Tak to chodí
2002 Porn 'n Chicken (TV film)
Telefonní budka
2001 Americký Macbeth
Čistá duše
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
21. okrsek (TV seriál)
2000 Swimming
$treet, The (TV seriál)
Vřískot 3
1999 Hudba mého srdce
Rodina Sopránů (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Hráči
Kasaři
Sex ve městě (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
Žaloba
1997 Colin Fitz
1996 Ještě na to máme!
On Seventh Avenue (TV film)
1994 Second Greatest Story Ever Told, The (TV film)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
1990 How to Be Louise
Právo a pořádek (TV seriál)
Želví nindžové
1989 Dýka
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)

Dokumentární

2011 Still Screaming: The Ultimate Scary Movie Retrospective

TV pořady

1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace