foto

Jiří Wohanka

  • nar. 14.7.1946 (69 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Zločin v Polné (TV film)
2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Láska je černý kůň (E09)
2014 Fair Play
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Nenávist (S01E06)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Nevinné lži (TV seriál)
Špačkovi v síti času (TV seriál)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Naši furianti (divadelní záznam)
Soud (amatérský film)
2010 Bludičky (TV film)
Lékař své cti (divadelní záznam)
2009 Ďáblova lest (TV film)
Poste restante (TV seriál)
Pouta
Rytmus v patách (TV film)
Vyprávěj (TV seriál)
3 sezóny v pekle
2008 Běsi (divadelní záznam)
BrainStorm (TV film)
Expozitura (TV seriál)
Na vlky železa (TV film)
Rudý baron
Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Operace Silver A (TV film)
Soudné sestry (divadelní záznam)
Trapasy (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
Naděje zítřka
Nadměrné maličkosti: Jubileum (TV film)
Swingtime (TV film)
2005 Bel Ami (TV film)
Lhář (divadelní záznam)
Nadměrné maličkosti: Loupežníci (TV film)
Oběti: Živnostník (TV film)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Stříbrná vůně mrazu (TV film)
Útěk z Colditzu (TV film)
2004 In nomine patris (TV film)
Místo nahoře (TV seriál)
Nadměrné maličkosti: Čas grundlí (TV film)
Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly (TV film)
Pojišťovna štěstí (TV seriál)
2003 Děti planety Duna (TV seriál)
Jean Moulin, une affaire française (TV film)
Můj otec a ostatní muži (TV film)
2002 Musím tě svést
Vyvraždění rodiny Greenů (TV film)
2001 Empirie (studentský film)
Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka (TV film)
2000 Český Telecom, dobrý den
Četnické humoresky (TV seriál)
Návrat (S02E06)
Gambit (TV film)
Oběti a vrazi
1999 Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen (TV film)
Ze života pubescentky (TV film)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
O pyšném panovníkovi (TV film)
Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
Tři králové (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
Zlatá česká hlavička (TV film)
1996 Bumerang
Hospoda (TV seriál)
Venušin vrch (TV film)
1995 Byl jednou jeden polda
1994 Diamantové meče
1992 Náhrdelník (TV seriál)
Panelák (TV film)
1991 Přes padací mosty (TV film)
Šťastlivec Sulla (TV film)
Vajíčko (studentský film)
1990 Silnější než já
Svědek umírajícího času
Vlci (TV film)
1989 Divoká svině
Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Evropa tančila valčík
Můj přítel d'Artagnan
Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
1988 Bankovní dům Daubner (TV film)
My se vlka nebojíme (TV film)
Piloti
1987 Figurky ze šmantů
Náhodou je príma!
Outsider
1985 Muž na drátě
Zelená léta
1984 Sanitka (TV seriál)
Stan (TV film)
1983 Lekár umierajúceho času (TV seriál)
1982 Zelená vlna
1981 Sůl země (TV seriál)
1980 Nevěsta k zulíbání
1979 Božská Ema
Diagnóza smrti
Hordubal
Osamělý jezdec (TV film)
Paragraf 224
Vynes na horu svoj hrob (TV film)
1978 Hrozba
Píseň o stromu a růži
1977 Jak zničit vlastní mužstvo (TV film)
Ve znamení Tyrkysové hory
Volání rodu
1976 Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert (TV film)
Povídky Svatopluka Čecha (TV film)
Vítek (TV film)
1975 Magnetická luneta (TV film)
Osvobození Prahy
Páni kluci
Pomerančový kluk
Rytíř (TV film)
1974 Dvacátý devátý
Hledá se Kurt (TV film)
Kolečkáři (TV film)
Motiv pro vraždu
Případ mrtvého muže
Zbraně pro Prahu
1973 Dny zrady I.
Dny zrady II.
Inženýr (studentský film)
1972 Cesty mužů
Rozhovor (TV film)
1971 Babička
Černý vlk
Tajemství velikého vypravěče
Žebrácká opera (TV film)
1964 Starci na chmelu
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace