foto

Asier Etxeandia

  • nar. 27.6.1975 (41 let)
    Bilbao, Vizcaya, País Vasco, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 La puerta abierta
2015 La novia
Ma Ma
2014 Musarañas
2013 Velvet (TV seriál)
2012 Fuga, La (TV seriál)
Los días no vividos
2011 Capitán Trueno y el Santo Grial, El
Tormenta (TV seriál)
2010 Let 8714 (TV film)
2009 King Conqueror
Rozervaná objetí
Sedm minut
2008 Mentiras y gordas
2007 Cuestión de sexo (TV seriál)
Final
Hledám tu pravou
Unione europea
13 růží
2006 Blízký východ
Cartas de Sorolla (TV film)
2005 Motivos personales (TV seriál)
2004 Mirada violeta, La
Vértices
2003 Serrano, Los (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Dame otro final
Platos sucios (TV seriál)
1999 Comisario, El (TV seriál)

Dokumentární

2011 Budapešťský anděl (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace