foto

Paul Scheer

  • nar. 31.1.1976 (41 let)
    New Hyde Park, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Extravaganza
2016 Army of One
Funny or Die Presents: Donald Trump's the Art of the Deal: The Movie (TV film)
Nerdland
Popstar: Never Stop Never Stopping
2015 Hell & Back
Táta je doma
2014 Jason Nash Is Married
Žhavá láska II.
Žhavá láska III.
2013 Ass Backwards
Bez minulosti (TV film)
Dítko z pekla
Orenthal: The Musical
Souboj s Antikristem
2012 Piraňa 3DD
2011 Kung Fu Panda: Secrets of the Masters
2010 J. Montgomery Scott in Africa
Piraňa 3D
2009 Smallest Co%k in Porn, The
Válka nevěst
2008 Seznamte se s Davem
Zprávy TV Onion
2007 Můj život idiota
Slice
Špioni a biják
2006 Škola svádění
2004 Blackballed: The Bobby Dukes Story

TV seriály

2016 Playdates (TV seriál)
The Crossroads of History (TV seriál)
Zviřátka (TV seriál)
Rats (S01E01)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
Preppy Little Teen$ (TV seriál)
The Hotwives of Las Vegas (TV seriál)
Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
2014 Hotwives of Orlando, The (TV seriál)
2012 Electric City (TV seriál)
The Greatest Event in Television History (TV seriál)
Žhavá láska (TV seriál)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
2009 Liga snů (TV seriál)
Párty na klíč (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
2007 Human Giant (TV seriál)
Vize zločinu (TV seriál)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
10 Items or Less (TV seriál)
1998 Upright Citizens Brigade (TV seriál)

Dokumentární

2017 Poop Talk
2011 Comic-Con Episode Four: A Fan's Hope
2010 Lost Slapdown (TV seriál)
2001 Burly TV (TV seriál)

TV pořady

2013 ArScheerio Paul Show, The (TV pořad)
In Bed with Joan (TV pořad)
@midnight (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Preppy Little Teen$ (TV seriál)
2012 The Greatest Event in Television History (TV seriál)

TV pořady

2013 ArScheerio Paul Show, The (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace