foto

Alain Chabat

  • nar. 24.11.1958 (58 let)
    Oran, Alžírsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Alain Chabat, rodák z Oranu v Alžírsku, je francouzský komik, producent, režisér a scénárista. Jeho rodina se do Francie přistěhovala roku 1963 a usadila se v Massy. Má tři děti: Louise, Lucie a Max.

Mezi jeho nejznámější herecké a režijní počiny patří RRRrrrr!!! (2004) a  (2001). Ve francouzském dabingu propůjčil hlas Shrekovi.


Vojtěch "Cheeker" Jirka

Scenáristická filmografie

2012 Po stopách Marsupilamiho
2004 RRRrrrr!!!
2002 Asterix a Obelix: Mise Kleopatra
1997 Didier
1994 Cité de la peur: une comédie familiale, La
1990 Histoire(s) de la télévision (TV seriál)
1989 ABCD Nuls (TV seriál)
1988 T.V.N. 595, la télévision des nuls (TV film)
1987 J.T.N., Le (TV seriál)
Objectif: Nul (TV seriál)

Dokumentární

1999 Bricol' Girls

TV pořady

2001 Burger Quiz (TV pořad)
1990 Nuls, l'émission, Les (TV pořad)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

2014 Asterix: Sídliště bohů
Realita
2013 Jako malí kluci
Pěna dní
Turf
2012 Doba ledová 4: Země v pohybu
Po stopách Marsupilamiho
2011 Grand restaurant II, Le (TV film)
Knoflíky patří vítězům
Scrat's Continental Crack-Up: Part 2
2010 La Happy Hour de Canal+ (TV seriál)
2009 Le Siffleur
Noc v muzeu 2
Zlato
2008 Monde à nous, Un
Patnáctka z Paříže
Rien dans les poches (TV film)
To jsem já
2007 Garage Babes
Science des rêves, La - Film B
2006 Nauka o snech
Půjč mi svou ruku
2005 Táta
2004 A žili spolu šťastně až na věky
Boxer století
RRRrrrr!!!
2003 Absolutně Scary
Chouchou - miláček Paříže
Perles à rebours
Tvoje ruce na mé půlce
2002 Asterix a Obelix: Mise Kleopatra
Restauratec (TV film)
2001 Art (délicat) de la séduction, L'
2000 Cape et l'épée, La (TV seriál)
Kitchendales
Někdo to rád jinak
1999 Mes amis
Rozvrat
Trafic d'influence
1997 Didier
Udavač
1996 Delphine 1, Yvan 0
Rošťák Beaumarchais
Toniglandyl (TV film)
1995 Manželství po francouzsku
1994 À la folie
Cité de la peur: une comédie familiale, La
Les enfants de la télé (TV seriál)
Parano
1993 La classe américaine (TV film)
1992 Pizza blob
1991 Secrets professionnels du Dr Apfelglück, Les
1990 Histoire(s) de la télévision (TV seriál)
Krváček
1989 ABCD Nuls (TV seriál)
1988 Palace (TV film)
T.V.N. 595, la télévision des nuls (TV film)
1987 J.T.N., Le (TV seriál)
Objectif: Nul (TV seriál)

Dokumentární

2007 Making of 'The Science of Sleep', The
2003 Claude Berri, le dernier nabab (TV film)
Impossible mister Dieudo, L'
2002 Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre - Le Comankonafé
Un jour dans la vie du cinéma français (TV film)
1999 Bricol' Girls
1993 Enfoirés chantent Starmania, Les
1978 Cinématon

TV pořady

2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2006 On n'est pas couché (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2005 Mon plus grand moment de cinéma (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2001 Burger Quiz (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Desproges est vivant (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1997 Stars'N Co (TV pořad)
1994 Ça se discute (TV pořad)
1990 Nuls, l'émission, Les (TV pořad)
1987 Nulle part ailleurs (TV pořad)
1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(44)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace