foto

Adam Rodriguez

  • nar. 2.4.1975 (41 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Měří 182 centimetrů a je ve znamení berana. Jeho celé jméno je Adam Michael Rodriguez. Otec Ramon pracuje na Collage v Brooklynu (NY), matka Janet a má mladší sestru Vanessu. Jako první muž z jejich čtyřleté generace nemusel narukovat do armády.

Vystudoval střední školu a Clarkstown High School North v New York City. Chtěl se stát dřevorubcem, než se stal hercem pracoval jako burzovní makléř. Jeho první láskou byl sport - baseball. Učí se hrát na kytaru. Objevil se v reklamě na Coca-Colu.

Objevil se ve videoklipu Jennifer Lopez "If You Had My Love" a pak i se seriálovým kolegou Rory Cochranem ve videoklipu "Many Man" společně s Jennifer Lopez a 50 Cent's. Je částečným vlastníkem restaurace "Dolce" v Los Angeles, které spolumajitelem je Ashton Kutcher. Koupil dům v Puerto Rico a chtěl by navštívit Cubu. Od roku 2007 žije ve Venice v Californii.

V roce 2003 byl vyhlášen časopisem People Magazine's za nejsexy muže. Byl také nominovaný na "Imagen Award 2005" za nejlepší vedlejší tv roli (CSI: Miami). Pro CSI: Miami se musel naučit potápět - bral hodiny potápěčského kurzu a naučil se mluvit rusky (1. řada, 16. díl). Z jeho filmografie můžeme jmenovat třeba seriálové role v Právo a pořádek, Policie New York, Roswell nebo odpočívej v pokoji a Impostor: živá zbraň. Proslavil se ale v Kriminálce Miami jako Eric Delko...

Jakub "Rodriguez" Kučera

Herecká filmografie

2015 Bez kalhot XXL
Empire (TV seriál)
Runner (TV film)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Diagnóza žárlivost
Noční směna (TV seriál)
Ohledně minulé noci
2012 Bez kalhot
2010 Caught in the Crossfire
Svůdníci žen
2009 I Can Do Bad All by Myself
2008 Bohica
Christmas Break
15 Minutes of Fame
2007 Cielito lindo
Zkřížené cesty
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Neznámý
Ošklivka Betty (TV seriál)
Střepina
Thanks to Gravity
2005 Keeper of the Past
Stupeň 7: Konec světa (TV film)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
2002 Kim Possible (TV seriál)
King Rikki
Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 All Souls (TV seriál)
Impostor: Živá zbraň
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
2000 Details
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
Ryan Caulfield: Year One (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

TV pořady

2012 Teen Choice Awards 2012 (TV pořad)
2008 Wendy Williams Show, The (TV pořad)
2007 Mother Goose Parade (TV pořad)
2003 Celebrity Poker Showdown (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace