foto

Reynaldo Gallegos

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Dog Eat Dog
Street Level: Behind the Scenes Featurrette (TV seriál)
2015 Street Level
Summoning, The
2014 Americký sniper
Gang Related (TV seriál)
2013 Hansel & Gretel Get Baked
2012 Longmire (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Rambo: Do pekla a zpět
2007 Spider-Man 3
2006 Death Row (TV film)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
Satanův měsíc (TV film)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Mizerové II
Nejhledanější v Malibu
Prci, prci, prcičky 3: Svatba
10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
You Got Nothin'
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
2000 Bette (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2008 Film o filmu: Rambo: Do pekla a zpět

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace