foto

Dakin Matthews

  • nar. 7.11.1940 (76 let)
    Oakland, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Jak prosté (TV seriál)
The Eternity Injection (S03E09)
Most špiónů
2014 My Eleventh
2013 Zero Charisma
2012 Lincoln
2011 Orel Deváté legie
2010 Opravdová kuráž
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Lorelai, Lorelai (S07E20)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
Father Knows Best (S01E09)
Žralok (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Jake in Progress (TV seriál)
Medium (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
But Not as Cute as Pushkin (S05E10)
Huff (TV seriál)
Jack & Bobby (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Carnivale (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
To jsou nitky, Pinnocchio (S03E22)
Velká obálka (S03E16)
Milovnice ryb (S03E12)
Pokušení
The Lyon's Den (TV seriál)
2002 Family Affair (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Zkrácení sukní (S03E02)
Výkonný dědeček (S02E18)
Leap of Faith (TV seriál)
Zlatá doba (TV film)
2001 First Years (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Jablko nepadá daleko od stromu (S02E07)
2000 An Extremely Goofy Movie
Citizen Baines (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Gen¹³
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Lovci jelenů (S01E04)
První den v Chiltonu (S01E02)
Michael Richards Show, The (TV seriál)
The Geena Davis Show (TV seriál)
Třináct dní
1999 Múza
Providence (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Holding the Baby (TV seriál)
Kamarádky na celý život (TV film)
Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Stav obležení
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Flubber
Hvězdná brána (TV seriál)
Mr. Bean: Největší filmová katastrofa
Soul Man (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Tvrdí chlapi (TV film)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Jilmová ulice (TV seriál)
Na jedné lodi (TV seriál)
Pan a paní Smithovi (TV seriál)
1995 Jeff Foxworthy Show, The (TV seriál)
Nic netrvá věčně (TV seriál)
Office, The (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Stuart Saves His Family
Virus (TV film)
1994 Bílá míle (TV film)
Dotek anděla (TV seriál)
Labutí princezna
Vnitřní nepřítel (TV film)
Vražda v Beverly Hills (TV film)
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Cutters (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Hart a Hartová: Návraty (TV film)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Obchod je obchod (TV film)
Policie New York (TV seriál)
Rio Shannon (TV film)
Semtex Blues
Temp, The
1992 Criminal Behavior (TV film)
Otec, syn a milenka (TV film)
Picket Fences (TV seriál)
Revolver (TV film)
Tajemství hřbitova (TV film)
Vražda bez motivu (TV film)
1991 Boj o Jenny (TV film)
Dětská hra 3
Do cizích rukou (TV film)
Drexell's Class (TV seriál)
Herman's Head (TV seriál)
Kriminálnice (TV film)
Nejvyšší pocta (TV film)
The Company (TV film)
White Hot: The Mysterious Murder of Thelma Todd (TV film)
Zkázonosná Eva
1990 Blind Faith (TV film)
Cena štěstí (TV film)
Down Home (TV seriál)
Můj táta je duch
1989 Báječní Bakerovi hoši
Body Wars
Coach (TV seriál)
Cross of Fire (TV film)
Doctor Doctor (TV seriál)
Guts and Glory: The Rise and Fall of Oliver North (TV film)
Christine Cromwell (TV seriál)
My Brother's Wife (TV film)
Nahá lež (TV film)
Na šikmé ploše (TV film)
Wired
1988 Aaron's Way (TV seriál)
Baby M (TV film)
Blázinec
Čistý a střízlivý
Dear John (TV seriál)
Píseň pro Davida
Silence at Bethany, The (TV film)
Something Is Out There (TV seriál)
Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami (TV film)
TV 101 (TV seriál)
Západ slunce
1987 Bláznivá
Like Father Like Son
My Two Dads (TV seriál)
1986 Fresno (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace