foto

Hana Křížková

  • nar. 15.8.1957 (58 let)
    Strakonice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Vánoční Kameňák
2014 Dědictví aneb Kurva se neříká
Svatby v Benátkách (TV seriál)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2011 Popelka - kouzelný muzikál na ledě
2010 Doktor od jezera hrochů
2009 Dracula (divadelní záznam)
2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2002 Monte Cristo (divadelní záznam)
2001 Andělská tvář
1996 Dracula (divadelní záznam)

Dokumentární

2011 13. komnata Hany Křížkové (TV film)
2006 13. komnata Heleny Štáchové (TV film)
1996 Mňága - Happy End
Na koštěti do nebe (TV film)

TV pořady

2013 Barrandovský Silvestr (TV pořad)
Kurňa, co to je? (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2012 Buřtcajk (TV pořad)
Zrcadlo tvého života (TV pořad)
Živě na jedničce (TV pořad)
2010 Prostřeno! (TV pořad)
80 let Divadla Spejbla a Hurvínka (TV pořad)
2007 Jak se staví sen (TV pořad)
2006 Žito (TV pořad)
2005 Pípšoubazar (TV pořad)
2003 Legendy televizní zábavy (TV pořad)
2002 Benefice Zdeňka Trošky (TV pořad)
2000 GO - GO šou (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Čtveráci (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace