foto

Måns Mårlind

  • nar. 29.7.1969 (47 let)
    Vallentuna, Stockholms län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

2016 Midnight Sun (TV seriál)
2013 Neplač pro mě
2012 Underworld: Probuzení
2010 Skrýš
2006 Rebelové a hrdinové (TV seriál)
2005 Bouře
2003 De drabbade (TV seriál)
2002 Spung (TV seriál)
1999 Sjätte dagen (TV seriál)

Scenáristická filmografie

2016 Midnight Sun (TV seriál)
2013 The Bridge (TV seriál)
2011 Most (TV seriál)
Episode #1.7 (S01E07)
Episode #1.2 (S01E02)
2005 Bouře
2003 De drabbade (TV seriál)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
1999 Sjätte dagen (TV seriál)
1997 Kenny Starfighter (TV seriál)
1995 Radioskugga (TV seriál)

Herecká filmografie

1998 Aspiranterna (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace