foto

Grazyna Wolszczak

  • nar. 17.12.1958 (58 let)
    Gdansk, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 128. Szczur
2011 Wojna żeńsko-męska
2009 Gwiazdy w Czerni
Zamiana
2007 Ja wam pokażę!
2001 Inferno (TV film)
Zaklínač
2000 Nieznana opowiesc wigilijna (TV film)
Zólty szalik (TV film)
1999 Všichni moji blízcí
1998 La ballata dei lavavetri
1997 Cudze szczęście
Prostytutki
Un air si pur...
1996 Gry uliczne
1991 Femina
Rozmowy kontrolowane
1989 Dondula (TV film)
Lawa. Opowiesc o 'Dziadach' Adama Mickiewicza.
Żelazną ręką

TV seriály

2012 Galeria (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 As (TV seriál)
Zaklínač (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1998 Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
1996 Matki, żony i kochanki (TV seriál)
1991 Joseph Conrad (TV seriál)
1976 07, hlaste se (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace