foto

Emma Stone

  • nar. 6.11.1988 (28 let)
    Scottsdale, Arizona, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (52)

<< předchozí 1 2 3

Herecká filmografie

2018 The Favourite
2017 Battle of the Sexes
2016 La La Land
Popstar: Never Stop Never Stopping
2015 Aloha
Iracionální muž
2014 Amazing Spider-Man 2
Birdman
Kouzlo měsíčního svitu
2013 Croodsovi
Gangster Squad – Lovci mafie
Mládeži nepřístupno
2012 Amazing Spider-Man
2011 Bláznivá, zatracená láska
Černobílý svět
Kamarád taky rád
2010 Marmaduk
Panna nebo orel
2009 Bejvalek se nezbavíš
Papírový hrdina
Zombieland
2008 Domácí mazlíček
Rocker
2007 Drive (TV seriál)
Superbad
2006 Lucky Louie (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
2005 Medium (TV seriál)
New Partridge Family, The (TV film)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)

Dokumentární

2016 David Blaine: Beyond Magic (TV film)
2014 Hrdinové a padouši: Svět úžasného Spider-mana (TV film)
2012 Rite of Passage: The Amazing Spider-Man Reborn
The 66th Annual Tony Awards (TV film)
2011 Big Picture, The (TV seriál)

TV pořady

2017 The 74th Golden Globe Awards (TV pořad)
23rd Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
2015 Nickelodeon Kids' Choice Awards 2015 (TV pořad)
Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
The 21st Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
87. Annual Academy Awards (TV pořad)
2014 Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
2014 MTV Movie Awards (TV pořad)
2012 Módní styl hvězd (TV pořad)
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012 (TV pořad)
Oscar's Red Carpet 2012 (TV pořad)
People's Choice Awards 2012 (TV pořad)
Stand Up to Cancer (TV pořad)
17th Annual Critics' Choice Movie Awards, The (TV pořad)
2012 MTV Movie Awards (TV pořad)
84. Annual Academy Awards (TV pořad)
2011 Teen Choice 2011 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2011 (TV pořad)
2011 MTV Movie Awards (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2010 (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace