foto

Liza Lapira

  • nar. 3.12.1981 (34 let)
    Queens, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Angel from Hell (TV seriál)
2015 Con Man (TV seriál)
Policie Battle Creek (TV seriál)
2014 Kdo si vezme Barryho?
2013 Super Fun Night (TV seriál)
2012 Happiest Person in America, The
Mrcha od vedle (TV seriál)
2011 Bláznivá, zatracená láska
Pravidla milostného provozu (TV seriál)
2010 Marmaduk
Nashledanou v září
Repo Men
2009 Dům loutek (TV seriál)
Rychlí a zběsilí
See Kate Run (TV film)
Table for Three
2008 Monstrum
Oko bere
2007 LA blues
2006 Co takhle zaplavat si
Dexter (TV seriál)
2005 Domino
Chirurgové (TV seriál)
2004 ABC/TTV Micro-Mini Series (TV seriál)
Huff (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Queens Supreme (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Karamelka
Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Education of Max Bickford, The (TV seriál)
2000 Podzim v New Yorku
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace