foto

Tom Mardirosian

  • nar. 14.12.1947 (69 let)
    Buffalo, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Falešní poldové
2012 Můj otec je šílenec
2010 Wall Street: Peníze nikdy nespí
2006 Žena ve vodě
1999 On the Q.T.
Razor's Edge
1996 Na útěku (TV film)
Voice from the Grave (TV film)
1994 Don Juan DeMarco
1993 Druhé já
1992 Bumerang
Černá smrt (TV film)
Slečna Rose Whiteová (TV film)
Vražedný plán (TV film)
1990 Betsyina svatba
Kojak: Nikdo není tak slepý (TV film)
Podezření
1989 Povídky z New Yorku
True Blue (TV film)
1988 Blue Jean Cop
1987 Vraždy s růžencem
1986 Moc
Rockabye (TV film)
Špión na ledě
1984 Pravidla velkoměsta
1983 Záměna
1982 Muggable Mary, Street Cop (TV film)
Neighborhood, The (TV film)
Tootsie
1980 Seizure: The Story of Kathy Morris (TV film)

TV seriály

2016 Bosch (TV seriál)
Follow the Money (S02E08)
Gone (S02E05)
Who's Lucky Now? (S02E04)
2014 Jak prosté (TV seriál)
Příhoda s muškátovým oříškem (S03E07)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Uniform (S02E11)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
2004 The Jury (TV seriál)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Divoké sny (S02E11)
Varování před bouřkou (S02E10)
Zbloudilé kulky (S02E09)
1997 Oz (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace