foto

Min-hee Kim

  • nar. 1.3.1982 (35 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Berlinale IFF

Herecká filmografie

Filmy

2017 Geuhu
Keulleeoeui kamera
Sama v noci na břehu moře
2016 Komorná
2015 Teď správně, potom špatně
2014 Plačící muž
2013 Yeonaeui wondo
2012 Bezmocný
2011 Mobidik
2009 Yeobaewoodeul
2008 Ddeugeoun geosi joha
2002 Seopeuraijeu
2000 Sunaebo

TV seriály

2008 연애결혼 (TV seriál)
2006 Keutbai Solro (TV seriál)
2004 Hyeongsoonimeun yeolahob (TV seriál)
2002 Soon soo ei Si dae (TV seriál)
2001 Yeoin cheonha (TV seriál)

Dokumentární

2013 Dwitdamhwa: gamdokyi micheotseoyo
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace