Reklama

Reklama

Geun-seok Jang

Geun-seok Jang

nar. 04.08.1987 (36 let)
Danyang County, provincie Severní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie (1)

Jang Geun-seok se narodil ve znamení Lva 4. srpna 1987 v Danyang Country na severu Jižní Koreje jako jedináček. Ve věku pěti let se začal věnovat modelingu, v deseti letech debutoval v sitcomu HAENGBOKEUL PABMODA a od té doby se věnuje herectví. Na střední škole si oblíbil japonskou hudbu, například rockové L'Arc-en-Ciel a díky tomu se nadchl pro japonštinu a začal ji studovat jako samouk. Protože se s tím však nespokojil, nastoupil na školu na Novém Zélandě, kde… (více)

Zajímavosti (4)

  • V Asii ho přezdívají jako Asian Prince (princ Asie). (sara93)

Seuwichi - sesangeul bakkwora (2018)

  • Jang Geun-Seok uvedl, že když v přípravě zkusil jinou variantu textu, nebo když už přímo na place začal improvizovat, tak se narozdíl od jiných herečka Han Ye-Ri rychle přizpůsobila. Takový jemu přizpůsobivý přístup mu velmi imponoval a podle hercových slov se z nich stal rychle skvělý tým. (Roby)

Seuwichi - sesangeul bakkwora (2018)

  • Během tiskové konference k seriálu se představitele hlavního hrdiny Jang Geun-Seoka zeptali, se kterou herečkou se mu v kariéře hrálo nejlépe. Herec si k překvapení novinářů vybral právě představitelku hlavní role – herečku Han Ye-Ri. Jang Geun-Seok vysvětlil, že se všemi herečkami, se kterými v minulosti spolupracoval, se jen snažil herectví přenést do reality, ale s Han Ye-Ri cítil jakýsi pocit bezpečí, což ho vedlo ke hraní způsobem, že svou postavu nemusel brát tak vážně. (Roby)

Galerie (102)

Reklama

Herec

Scenárista

Filmy
2011

Budapeseuteu ilgi (TV film)

Host

Pořady
2016

프로듀스 101 - moderátor

2014

Samsi sekki

2008

샴페인

Režisér

Krátkometrážní
2015

Camp

Reklama

Reklama