foto

Coline Serreau

  • nar. 29.10.1947 (69 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2002 Le cercle de craie caucasien
1996 Nádherná Zelená
1987 Tři muži a nemluvně
1980 Fou de mai, Le
1975 Sept morts sur ordonnance
1974 Dada au coeur
On s'est trompé d'histoire d'amour
1971 Part des lions, La

TV seriály

1974 Folie des bętes, La (TV seriál)
1972 Pont dormant (TV seriál)
1959 Gala de l'union (TV seriál)

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)
1974 Atelier, L'

TV pořady

1996 Thé ou café (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace