foto

Josef Fiala

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Akumulátor 1
1993 Lekce Faust
1992 Jídlo
1979 Koncert na konci léta
1976 Konečně si rozumíme
1974 Sokolovo
1972 Pan Tau a cesta kolem světa

TV seriály

1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
1969 Pan Tau (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace