foto

Andrea Culková

  • nar. 1977
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Absolventka FAMU Andrea Culková (1977) natočila dokument o plánech na pořádání olympijských her v Praze Krásná Praha olympijská (2007, MFDF Ji.hlava 2007), snímek věnovaný vztahu cukru a lidské civilizace Cukr Blog (2014, MFDF Ji.hlava 2015) nebo portrét umělců Milady Součkové a Zdeňka Rykra Art detektivka (2015). Přispěla také do televizních cyklů Celnice (2013) a Rok jinak (2015).

MFDF Ji.hlava

Režijní filmografie

Dokumentární

2016 Český žurnál: Exekuce (TV film)
H*art on
2015 Art detektivka
Rok jinak (TV seriál)
2014 Cukr-blog
2013 Celnice: Uzdravme Česko! (TV film)
Češi na misi Jižní Sudan
Svoboda ve škole
2010 Lise Forell - sem fronteiras (TV film)
2007 Krásná Praha olympijská
Příběhy domů (TV seriál)

TV pořady

2013 Celnice (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Český žurnál: Exekuce (TV film)

TV pořady

2014 DVTV (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2016 Český žurnál: Exekuce (TV film)

Střihačská filmografie

Dokumentární

2016 Český žurnál: Exekuce (TV film)

Producentská filmografie

Dokumentární

2016 H*art on

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace