foto

Marnette Patterson

  • nar. 26.4.1980 (36 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Americký sniper
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
2011 Keeping Up with the Randalls (TV film)
2010 Nebezpečné hry 4
2009 Mrtví mezi námi
2008 Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel
Mentalista (TV seriál)
2007 Beautiful Ordinary, The
Dům na prodej (TV film)
Ghosts of Goldfield
Kush
2006 Rytmus života
Sexy tým
Standard, The
Untitled Brad Copeland Project (TV film)
2005 Candy Paint
Lovci duchů (TV seriál)
Bloody Mary (S01E05)
Svatební víkend
2004 Cracking Up (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Who's Your Daddy?
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Run of the House (TV seriál)
Secret Santa (TV film)
2002 Pomsta v Clover Bend
2001 Dead Last (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Stalking of Laurie Show, The (TV film)
1999 Movie Stars (TV seriál)
Nebe, peklo, ráj (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1996 Náhradní matka
Something So Right (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Deník Elizabeth Taylorové (TV film)
Great Mom Swap, The (TV film)
Kirk (TV seriál)
Minor Adjustments (TV seriál)
Secret Adventures: Slam
Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Secret Adventures: Shrug
Secret Adventures: Smash
Secret Adventures: Snag
Something Wilder (TV seriál)
Všechno je dovoleno!
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
Někdo se dívá
Secret Adventures: Spin
1992 It's Christmastime Again, Charlie Brown (TV film)
It's Spring Training, Charlie Brown! (TV film)
Kingdom Chums: Original Top Ten, The
1991 The Company II: Oběti (TV seriál)
1990 Good Grief (TV seriál)
1989 Noční můra v Elm Street 5: Dítě snu
1983 Mama's Family (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace