foto

Julio Cedillo

  • nar. 1970
    Durango, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hostile Border
2015 Sicario: Nájemný vrah
2014 Za hranici
2013 Dreamer
Mission Park
2011 All She Can
2009 Esperanza Beach
2007 Mlha
2006 Hranice smrti
2005 Tři pohřby
2004 Pevnost Alamo
2003 Život Davida Galea
2002 Anarchist Cookbook, The
Hráč
Sloužit Sáře
2001 Na texaské hranici
2000 Krása divokých koní
1998 Dva za Texas (TV film)
Loganova válka - Čest zavazuje (TV film)
Wishbone's Dog Days of the West (TV film)
1997 Tvrdí chlapi (TV film)
1996 Grázlové
1993 Hexina
1991 Cesta domů (TV film)

TV seriály

2016 Day 5 (TV seriál)
Queen of the South (TV seriál)
Quinientos Mil (S01E12)
Punto Sin Retorno (S01E11)
Esta 'Cosa' Que Es Nuestra (S01E10)
2014 The Bridge (TV seriál)
Jubilex (S02E13)
Harvest of Souls (S02E06)
The Acorn (S02E04)
další epizody (4)
2012 Živí mrtví (TV seriál)
Pojď se mnou (S03E03)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Umění dohody (S03E13)
Peklo nebo utonutí (S03E12)
Zavřený v kóji (S03E09)
2002 Profil vraha (TV seriál)
1995 Wishbone (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Dangerous Curves (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace