foto

Mike Judge

  • nar. 17.10.1962 (54 let)
    Guayaquil, Ekvádor
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Extrakt (2009)

    - Režisér Mike Judge ztvárnil malou roli jako pracovníka Jima. (Terva)

  • Absurdistán (2006)

    - Film bol uvedený už v roku 2005, a to formou skúšobnej projekcie, kde mali diváci vyjadriť svoje pocity z filmu. V tejto projekcii však obdržal negatívne reakcie. Režisér sa ho preto rozhodol zmeniť a ešte v tom istom roku v Británii ho vypustil na ďalšiu skúšobnú projekciu, kde už snímka vyvolala pozitívny dojem. (Greenpeacak)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nerdland
Still Punching the Clown
2012 Secret Policeman's Ball, The (divadelní záznam)
2010 Jackass 3
2003 Spy Kids 3-D: Game Over
2002 Sloužit Sáře
Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů
2001 Spy Kids: Špioni v akci
1999 Maléry pana Šikuly
South Park: Peklo na Zemi
1997 Austin Powers: Špionátor
1996 Beavis a Butt-head dobývají Ameriku
1995 Beavis and Butt-head Do Christmas (TV film)
1994 Rockeři
1992 Frog Baseball
1991 Inbred Jed
Office Space

TV seriály

2009 Cleveland show (TV seriál)
Goode Family, The (TV seriál)
1997 Simpsonovi (TV seriál)
Bart hvězdou (S09E06)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1996 Přátelé (TV seriál) - a.z.
První rande (S02E15) - a.z.
1994 Head, The (TV seriál)
1993 Beavis a Butt-head (TV seriál)

Dokumentární

2016 Bunker77 - vyp.
2011 Amerika na pokračování (TV seriál)
2007 Jackass 2.5

TV pořady

2004 MTV Icon: The Cure (TV pořad)
1999 51st Annual Primetime Emmy Awards, The (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 MTV Video Music Awards 1993 (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Extrakt
2006 Absurdistán
2000 Monsignor Martinez (TV film)
1999 Maléry pana Šikuly
1996 Beavis a Butt-head dobývají Ameriku
1992 Frog Baseball
1991 Office Space

TV seriály

2017 Silicon Valley (TV seriál)
Terms of Service (S04E02)
Success Failure (S04E01)
2014 Silicon Valley (TV seriál)
Produkt pro širokou veřejnost (S01E01)
2009 Goode Family, The (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1993 Beavis a Butt-head (TV seriál)

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Extrakt
2006 Absurdistán
2003 Animation Show, The
2000 Monsignor Martinez (TV film)
1999 Maléry pana Šikuly
1996 Beavis a Butt-head dobývají Ameriku
1995 Beavis and Butt-head Do Christmas (TV film)
1992 Frog Baseball
1991 Inbred Jed
Office Space

TV seriály

2017 Silicon Valley (TV seriál)
Terms of Service (S04E02)
Success Failure (S04E01)
2016 Silicon Valley (TV seriál)
Two in the Box (S03E02)
Founder Friendly (S03E01)
2014 Silicon Valley (TV seriál)
Produkt pro širokou veřejnost (S01E01)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1993 Beavis a Butt-head (TV seriál)

Producentská filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

2006 Absurdistán - povídka

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace