foto

Anna Kulovaná

  • nar. 8.10.1981 (34 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Annu a její sestru vychovávala pouze matka. Na základní škole se poprvé setkala s modelingem, u kterého ale vydržela pouze pár týdnů. Jako střední školu si zvolila taneční konzervatoř Duncan Center, kterou úspěšně dokončila. Dvakrát se zkoušela přihlásit na DAMU, ale neúspěšně, proto se začala na nějaký čas věnovat studiu francouzštiny. Byla přijata na Vyšší odbornou hereckou školu v Praze, kterou zdárně absolvovala. Během studia vystupovala v divadlech, mimo jiné divadlo Rity Jasinské. K televizní tvorbě se dostala díky castingu. Známá je především díky roli Zuzany Haselbachové ze seriálu DOBRÁ ČTVRŤ a modelky Aleny z VELMI KŘEHKÝCH VZTAHŮ.

Měří 182 cm. Její největší vášní je tanec, o kterém tvrdí, že je celý její život. Mezi další záliby patří plavání a psaní básniček. Oblíbenými skupinami jsou Pink Floyds, Rolling Stones, ze zpěváků pak Cohen, Eric Clapton, Nohavica, Hana Hegerová a Marta Kubišová. Její velký sen je odjet do Afriky a poznat životy místních kmenů. Její přítel, se kterým Anna už brzy plánuje rodinu, se také pohybuje v umělecké branži. Navštívila Indii, která ji tak nadchla, že se tam chystá zase podívat. Z náboženství je jí nejbližší buddhismus.

Andrea "ashqa.fi" S

Herecká filmografie

2014 Zejtra napořád
2012 Ztracená brána (TV film)
Život je ples (TV seriál)
2009 Poste restante (TV seriál)
2008 Der Russische Geliebte (TV film)
2007 Velmi křehké vztahy (TV seriál)
2006 Oběti: Nevlastní bratr (TV film)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
To nevymyslíš! (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

TV pořady

2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1998 Sama doma (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace