foto

Vlasta Korec

  • nar. 20.8.1972 (43 let)
    Třebíč, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se v Třebíči. Vystudoval ostravskou konzervatoř. Zároveň hrál ve Státním divadle Ostrava. Na brněnské JAMU později navštěvoval ateliér muzikálového herectví.

Spolupracoval s Národním divadlem v Brně (Modrý pták) a Divadlem bratří Mrštíků (Divotvorný hrnec, Mam.zelle Nitouche, Sny noci svatojánské aj.). Byl členem company pražské inscenace Jesus Christ Superstar. V průběhu Ježíše dostal nabídku na účinkování v Hudebním divadle Karlín v inscenaci Hello, Dolly! Dále vystupoval v muzikálech Sny svatojánských nocí, Rusalka, Starci na chmelu a Popelka.

Dnes účinkuje v HDK v inscenacích Anděl s ďáblem v těle, Klec bláznů a Viktor - Viktorie.

Vlasta je moderátorem pražského Rádia Impuls a TV Prima.

Herecká filmografie

2014 Modelky s.r.o.
1993 Zobani (TV film)
1991 Mládí na prodej (TV film)

TV pořady

2013 Krampoloviny (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2012 Srdce pro děti 2012 (TV pořad)
2011 Bubo bubo (TV pořad)
Splněná přání - Srdce pro děti (TV pořad)
2005 Nekonečná Šance (TV pořad)
Pípšoubazar (TV pořad)
VyVolení (TV pořad)
1999 Zlatá mříž (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1996 To je fór (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace