foto

Pavel Handl

  • nar. 1.11.1942 (74 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Popelka - kouzelný muzikál na ledě
2008 Fišpánská jablíčka (TV film)
Hrobník (TV film)
2007 Svatba na bitevním poli
2005 Žil jsem s cizinkou (TV film)
1999 Vincenz Priessnitz
Ze života pubescentky (TV film)
Žena z druhé ruky (TV film)
1996 Bumerang
1991 Mládí na prodej (TV film)
1990 Věčný tulák (TV film)
1988 Dědeček (TV film)
Dědek (TV film)
Mimořádný případ (TV film)
Píšťaličko, otloukej se (TV film)
1987 Nepostradatelný (TV film)
1986 I tobě se to může stát (TV film)
1984 Figarova svatba (TV film)
1983 Stříbrný smrček (TV film)
1982 Násilník (TV film)
1967 Noc nevěsty
1965 Alibi na vodě

TV seriály

2010 Cukrárna (TV seriál)
1988 Advokát ex offo (TV seriál)
1986 Ostrov jistoty (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
1984 Jahody na stéble trávy (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
1983 Marťanský dopoledník (TV seriál)
Zima (E02)
1980 Bez ženské a bez tabáku (TV seriál)
1975 Kamenný řád (TV seriál)

Dokumentární

2001 Výbuch (TV film)

TV pořady

1999 Čtveráci (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace