foto

Sarah Shahi

  • nar. 10.1.1980 (36 let)
    Euless, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Rodina Sarah Shahi pochází z Iránu, její kořeny sahají do dynastie Qajar, která vládla v Iránu v letech 1797 a 1934. Sarah studovala na The Southern Methodist University a byla roztleskávačkou fotbalového týmu Dallas Cowboys. Fotila pro kalendář Dallas Cowboys a pro časopis Musile and fitness. V roce 2000 se přestěhovala do Los Angeles.

Na svém kontě má již řadu rolí, převážně v seriálech jako jsou např. ALIAS, DAWSONŮV SVĚT, POHOTOVOST, LOVCI DUCHŮ, RODINA SOPRANŮ, V UTAJENÍ, TEACHERS, L WORD nebo LIFE. Pro její kariéru je zlomovým seriálem THE L WORLD, ve kterém předvedla svůj veliký talent.. Zahrála si také ve filmech Dr. T A JEHO ŽENY po boku Richarda Geera a Helen Hunt. Dále v romantickém filmu NĚCO JAKO LÁSKA nebo v komedii MLÁDÍ V TRAPU. Důležitými filmy jsou také AMERICANEAST, SHADES OF RAY a zatím její poslední film THE ADVENTURES OF BEATLE BOYIN.

moviess "moviess" moviess

Herecká filmografie

2015 Divine Access
Guns for Hire
Ray Donovan (TV seriál)
Jedna noc v Jerevanu (S03E10)
2014 Cesta do Palomy
2013 Futurologický kongres
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Jedna mezi oči
Static
2011 Blissovy trampoty
Death and Return of Superman, The
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
2009 Imigranti
2008 AmericanEast
Shades of Ray
2007 Křižovatka smrti 3 - Tentokráte v Paříži
Na doživotí (TV seriál)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Damages (TV film)
Dog Problem, The
Nominace na Oscara
Teachers. (TV seriál)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Něco jako láska
V utajení (TV seriál)
2004 Century City (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
2003 Mládí v trapu
2002 Class of '06 (TV film)
Wednesday 9:30 (8:30 Central) (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Maybe It's Me (TV seriál)
Off Centre (TV seriál)
Plán B
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Dr. T a jeho ženy
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)

TV pořady

2008 Wendy Williams Show, The (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace