foto

Josef Novák-Wajda

  • nar. 1953
    Litomyšl, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2001 O ztracené lásce (TV seriál)
1998 Císař a tambor
Čerte, drž se svého kopyta! (TV film)
1996 O králi, hvězdáři, kejklíři a třech muzikantech (TV film)
O sirotkovi z Radhoště (TV film)
1995 Zlatník Ondra (TV film)
1994 Nanebevstoupení Lojzka Lapáčka (TV seriál)
O Nesytovi (TV film)
1991 Kámen v okně (TV film)
1989 Antigona (divadelní záznam)
1988 Advokát ex offo (TV seriál)
1977 Jen ho nechte, ať se bojí
1962 Dva z onoho světa

Dokumentární

2001 Výbuch (TV film)

Režijní filmografie

2001 O ztracené lásce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace