foto

Pieter Jan Brugge

  • nar. 1956
    Deventer, Overijssel, Nizozemsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

2010 127 hodin

Dokumentární

2014 Electric Boogaloo: The Wild, Untold Story of Cannon Films
2007 Allemaal film (TV seriál)
2005 Making of 'Heat', The
2001 Anatomy of a Scene (TV seriál)
1992 HBO First Look (TV seriál)

Režijní filmografie

2016 Bosch (TV seriál)
Victim of the Night (S02E03)
2004 Únos

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace