foto

Aleš Háma

  • nar. 6.5.1973 (43 let)
    Karlovy Vary, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Aleš se narodil 6. května 1973 ve znamení býka. Studoval konzervatoř v Praze a v pouhých dvaceti letech odjel na půl druhého roku studovat do San Francisca.

Aleš se věnuje spíše moderování pořadů, než-li přímo herectví. Jako s moderátorem jsme se s ním mohli potkat v zábavním pořádu TAXÍK, který ,,vám jako jediné taxi zaplatí!'. Ve známější roli jsme ho mohli zahlédnout v ne příliš úspěšném seriálu POLICAJTI Z PŘEDMĚSTÍ a v POJIŠŤOVNA ŠTĚSTÍ nebo ve filmu ŠŤASTNÁ RODINA či ÚTĚK DO BUDÍNA.

Aleš Háma je velmi známý jako dabér. Nadaboval například kreslený film Valiant. Je šťastně ženatý a se svou ženou Gábinou má 2 děti, Jáchyma a Mikuláše.

Tereza "TerP" Pecková

Herecká filmografie

2016 Strašidla
2013 Pověst (amatérský film)
To si piš, je to myš! (TV seriál)
2011 Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová (TV film)
2010 Dešťová víla
2009 Dracula (divadelní záznam)
2007 Angelika (divadelní záznam)
Kolotoč (TV film)
Láska In Memoriam (TV film)
Operace Silver A (TV film)
Trapasy (TV seriál)
Tři životy (TV film)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
2003 Útěk do Budína (TV seriál)
2002 Útěk do Budína
2001 Kdo zaváhá, nejede! (TV seriál)
Vůně vanilky (TV film)
1999 Policajti z předměstí (TV seriál)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
1996 Periferie (TV film)
1991 Kdyby tisíc klarinetů (divadelní záznam)
1990 Šťastná rodina (TV film)

Dokumentární

2008 Film o filmu Děšťová víla (TV film)

TV pořady

2016 Kde domov můj? (TV pořad)
Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
2015 Atlet roku 2015 (TV pořad)
Hodina pravdy (TV pořad)
2014 Atlet roku 2014 (TV pořad)
Ekologický Oskar (TV pořad)
Kdo je kdo? (TV pořad)
Po našem... tentokrát z Mikulova (TV pořad)
TGM: Talkshow Geni a Míši (TV pořad)
Večer plný hvězd (TV pořad)
Vladimír Menšík: Humor je vážná věc (TV pořad)
2013 Atlet roku 2013 (TV pořad)
Česko vaří s Pohlreichem ŽIVĚ (TV pořad)
Ekologický Oskar (TV pořad)
Galashow 60 (TV pořad)
Kouzelný Silvestr (TV pořad)
Kurňa, co to je? (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
Nejlepší scénka (TV pořad)
Nejlepší Večerníček (TV pořad)
QI - na vše máme odpověď (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2012 Aréna národů (TV pořad)
Atlet roku 2012 (TV pořad)
Drzá Diana (TV pořad)
Silvestr jak Hron (TV pořad)
Večer plný hvězd (TV pořad)
Vtip za stovku! (TV pořad)
Zrcadlo tvého života (TV pořad)
Živě na jedničce (TV pořad)
2011 Atlet roku 2011 (TV pořad)
Bubo bubo (TV pořad)
Do roka a do dna (TV pořad)
Silvestr na pláži (TV pořad)
Silvestr 2011 (TV pořad)
TýTý 2010 (TV pořad)
Vínečko (TV pořad)
Vysoká hra (TV pořad)
2010 Atlet roku 2010 (TV pořad)
Autoškola národa (TV pořad)
2009 Atlet roku 2009 (TV pořad)
Devatero řemesel (TV pořad)
Duety... když hvězdy zpívají (TV pořad)
Silvestr 2009 - Pojďte dál... (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
2008 Atlet roku 2008 (TV pořad)
Taxík (TV pořad)
2007 Atlet roku 2007 (TV pořad)
Souboj hitů (TV pořad)
2006 Atlet roku 2006 (TV pořad)
Čétéčko (TV pořad)
Můžu u Vás přespat? (TV pořad)
2005 Pípšoubazar (TV pořad)
Scénky na scénu (TV pořad)
Silvestr 2005 (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2004 Báječný ženský (TV pořad)
Dementi (TV pořad)
2002 Minishow (TV pořad)
2001 Co v Silvestru nebylo... (TV pořad)
Dobroty (TV pořad)
2000 Eňo-ňůňo (TV pořad)
GO - GO šou (TV pořad)
Hogo Fogo (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Čtveráci (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
XXL (TV pořad)
Zlatíčka (TV pořad)
1997 Rande (TV pořad)
1994 Caruso Show (TV pořad)
Snídaně s Novou (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)
1988 Studio Kontakt (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace