foto

Lejla Abbasová

  • nar. 1980
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Modelka, moderátorka a tanečnice Lejla Abbasová se narodila v roce 1980 v Praze. Její otec je původem ze Súdánu a matka je Češka. Lejla vystudovala osmileté gymnázium v Praze a pak pokračovala ve studiu na vyšší odborné škole, kde se zabývala sociální prací a teologií. Studium však přerušila.

Než zazářila v reality show BIG BROTHER, tak prošla několika televizemi jako Galaxie, TV 3 a hudební televizi Óčko, kde moderovala Českou hitparádu. Lejla Abbasová také účinkovala v reklamách a videoklipech. Objevila se v TV pořadu SAMA DOMA, který připravuje ČT pro matky na mateřské. Spolupracovala například s Danem Nekonečným. Byla také tiskovou mluvčí Ligy etnických menšin v České republice. V reality show BIG BROTHER moderovala s Leošem Marešem noční necenzurované sestřihy po jedenácté večer. Zahrála si i ve filmu LETOPISY NARNIE: PRINC KASPIAN.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Herecká filmografie

2008 Letopisy Narnie: Princ Kaspian
2005 Doblba!

TV pořady

2015 Hrajeme s Alim (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2012 Drzá Diana (TV pořad)
Limuzína (TV pořad)
Maminka (TV pořad)
2011 Ceny Anděl 2010 (TV pořad)
Máme dítě (TV pořad)
Poker Star (TV pořad)
Tah dámou (TV pořad)
2010 VIP zprávy (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
Intimní zpověď (TV pořad)
Limuzína (TV pořad)
Mr. GS (TV pořad)
2006 Žito (TV pořad)
2005 Big Brother (TV pořad)
Inbox (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Sama doma (TV pořad)
1997 Rande (TV pořad)

Hudební videoklipy

1998 Sexy Dancers: Slim Jim (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace