foto

Dana Němcová

  • nar. 14.1.1934 (83 let)
    Most, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 O slavnosti a hostech

Dokumentární

2017 Jan Patočka: darovat smrt (TV film)
2014 Fenomén Underground (TV seriál)
Magický hlas rebelky
2012 Rok bez Magora
2006 Paní Olga (TV film)
13. komnata Ivana Martina Jirouse (TV film)
2001 Mejla (TV film)
Milan Hlavsa a Plastic People of the Universe
Předčasná úmrtí (TV seriál)
1999 Vis Magor - Poema o básníkovi (TV film)

TV pořady

2011 Originální videojournal (TV pořad)
2006 Ženy Charty 77 (TV pořad)
2004 Tenkrát na východě (TV pořad)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace