foto

Radim Uzel

  • nar. 27.3.1940 (76 let)
    Ostrava, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Radim Uzel se narodil v roce 1940 v Ostravě. Když v roce 1957 odmaturoval, tak nastoupil na Lékařskou fakultu Masarykovy univerzity v Brně. Radim Uzel je známý gynekolog a sexuolog. Má za sebou i působení například v těchto filmech: SKUTEČNÉ MLÁDÍ, MEZI NIMI, BASTARDI 2.

Objevil se například i v těchto tv pořadech: KOTEL, TALKSHOW JANA SAUDKA, SILVESTR 2009 - POJĎTE DÁL. Také byl hostem Moderátora Kazmy v populárním pořadu ONE MAN SHOW na Stream cz.

Je ženatý. Jeho manželka je Helena Uzlová a mají dceru Kateřinu.

Marek "jurama525" Juras

Herecká filmografie

2014 Stopy života - Ašský chlapec (TV film)
10 pravidel jak sbalit holku
2013 Škraboška (studentský film)
2011 Bastardi 2
2010 Mezi nimi
2004 Zůstane to mezi námi
2003 Skutečné mládí
1987 Za svědka půjde počítač (TV film)
1982 Pravda neroste na višni (TV film)

Dokumentární

2012 Co mě nezabije, to mě posílí (TV film)
2008 X Mix (koncert)
2005 Škola sexu (TV seriál)
2000 Hledání ducha kraje (TV film)

TV pořady

2015 Poslední zhasne (TV pořad)
2013 Barrandovský Silvestr (TV pořad)
Krampoloviny (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2012 Nikto nie je dokonalý (TV pořad)
Vtip za stovku! (TV pořad)
Živě na jedničce (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Do roka a do dna (TV pořad)
Pečeme s láskou (TV pořad)
Talk Show Jiřího Krampola (TV pořad)
Vínečko (TV pořad)
2009 Silvestr 2009 - Pojďte dál... (TV pořad)
Talkshow Jana Saudka (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
2008 Putování za písničkou (TV pořad)
Retro (TV pořad)
2006 Portrét (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2003 Paškál (TV pořad)
2002 Ženský hlas (TV pořad)
2000 Na palmě (TV pořad)
První pomoc (TV pořad)
Věštírna (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
1998 Aj múdry schybí (TV pořad)
Kotel (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1996 To je fór (TV pořad)
1995 S politiky netančím (TV pořad)
1985 Videostop (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace