foto

Miloslav Kopečný

  • nar. 18.9.1944 (71 let)
    Třebíč, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Bony a klid 2
Stopy života - Poslední sbormistr (TV film)
2013 Případ pro rybáře (TV film)
2009 Archiv (TV film)
Smyčka (TV film)
2008 Běsi (divadelní záznam)
2004 Hodný chlapec (TV film)
Kousek nebe
2003 Město bez dechu (TV film)
Vrah jsi ty! (TV film)
1999 Specialita šéfkuchaře (TV film)
1998 Blumenstein Fernand - Bláznův příběh (studentský film)
1997 Trampoty pana Humbla (TV film)
1995 Život na zámku (TV seriál)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
1993 Hadí pohledy (TV film)
Pozůstalost (TV film)
1992 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Padělek (S03E05)
Kačenka a strašidla
1991 Vyžilý Boudník
1989 Čas sluhů
Čeleď brouků finančníků (TV film)
Divoká svině
1987 Bony a klid
1986 Antonyho šance
1984 Rozpuštěný a vypuštěný
1983 Dlouhý čas loučení (TV film)
1981 Kalamita
1966 Poklad byzantského kupce

TV pořady

2011 Barrandovský videostop (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace