foto

Jiří Zeman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Čtvrtá hvězda (TV seriál)
Třináct sirotků (E12)
2011 Perfect Days
2010 60 Proof (studentský film)
2009 Veni, vidi, vici
2008 Rezoluce 819 (TV film)
2006 Poslední prázdniny
Princ a já 2
2005 Sametoví vrazi
2004 Redakce (TV seriál)
2003 Čert ví proč
Hitler: Vzestup zla (TV film)
Seance Fiction (studentský film)
Šla Nanynka do zelí
2000 Vlci ve městě (TV film)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
1961 Pouta

TV pořady

2009 TV BONSAI (TV pořad)
1982 Možná přijde i kouzelník (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 Barbora Poláková - Generace (hudební videoklip)
2015 Barbora Poláková: Nafrněná (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace