foto

Angus T. Jones

  • nar. 8.10.1993 (22 let)
    Austin, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Angus Turner Jones se narodil 8. 10.1993 v Texasu. V pěti letech hrál v dramatické komedii MILIONÁŘ. V roce 2001 se ještě objevil ve filmech VEČEŘE U PŘÁTEL A FLEK. V roce 2002 se objevil po boku Dennise Quaida ve filmu HRÁČ. Nejvíc se ovšem americký herec proslavil v seriálu DVA A PŮL CHLAPA jako Jake Harper. V tomtéž roce hrál ve filmech KRÁL DŽUNGLE 2 a DŮM NARUBY. Jeho zatím poslední film se jmenuje THE CHRISTMAS BLESSING, ve kterém si zahrál Charlieho Bennetta v roce 2005. Herec se také objevil v jedné epizodě v seriálu Disney Channel HANNAH MONTANA jako J.T. V současné době působí v seriálu DVA A PŮL CHLAPA, díky kterému je nejlépe placeným dětským hercem. Angus T. Jones 2x vyhrál Young Artist Award ( v roce 2004 a 2006) a 3x byl na tuto cenu nominován.

Luboš "lubos111" Klojda

Herecká filmografie

2006 Hannah Montana (TV seriál)
2005 Christmas Blessing, The (TV film)
2003 Dům naruby
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Král džungle 2
Láska z dětství (TV film)
2002 Hráč
2001 Flek
Večeře u přátel (TV film)
1999 Milionář

TV pořady

2009 35th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
2000 Big Brother (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace