foto

Angus T. Jones

  • nar. 8.10.1993 (23 let)
    Austin, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Angus Turner Jones se narodil 8. 10.1993 v Texasu. V pěti letech hrál v dramatické komedii MILIONÁŘ. V roce 2001 se ještě objevil ve filmech VEČEŘE U PŘÁTEL A FLEK. V roce 2002 se objevil po boku Dennise Quaida ve filmu HRÁČ. Nejvíc se ovšem americký herec proslavil v seriálu DVA A PŮL CHLAPA jako Jake Harper. V tomtéž roce hrál ve filmech KRÁL DŽUNGLE 2 a DŮM NARUBY. Jeho zatím poslední film se jmenuje THE CHRISTMAS BLESSING, ve kterém si zahrál Charlieho Bennetta v roce 2005. Herec se také objevil v jedné epizodě v seriálu Disney Channel HANNAH MONTANA jako J.T. V současné době působí v seriálu DVA A PŮL CHLAPA, díky kterému je nejlépe placeným dětským hercem. Angus T. Jones 2x vyhrál Young Artist Award ( v roce 2004 a 2006) a 3x byl na tuto cenu nominován.

Luboš "lubos111" Klojda

Herecká filmografie

2016 Horace and Pete (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2005 Christmas Blessing, The (TV film)
2003 Dům naruby
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Král džungle 2
Láska z dětství (TV film)
2002 Hráč
2001 Flek
Večeře u přátel (TV film)
1999 Milionář

TV pořady

2009 35th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
2000 Big Brother (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace