foto

Viera Pavlíková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Po strništi bos
2015 Johančino tajemství (TV film)
Sedmero krkavců
2014 Duše (studentský film)
Slovensko 2.0
2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
Kameňák 4
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
M.O. (studentský film)
2010 Bludičky (TV film)
Rousek (studentský film)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2006 Ábelův černý pes (studentský film)
2003 Útěk do Budína (TV seriál)
Želary
2000 Krajinka
1997 Len treba chcieť
Zdivočelá země (TV seriál)
1980 Nevera po slovensky
1966 Reminiscencie (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace