foto

Viera Pavlíková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Po strništi bos
2016 Doktor Martin (TV seriál)
Porod (S02E15)
Pustina (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
2015 Johančino tajemství (TV film)
Sedmero krkavců
Vánoční Kameňák
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Hledá se řešení (S03E08)
Duše (studentský film)
Slovensko 2.0
2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
Kameňák 4
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
M.O. (studentský film)
2010 Bludičky (TV film)
Rousek (studentský film)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2006 Ábelův černý pes (studentský film)
2003 Útěk do Budína (TV seriál)
Želary
2000 Krajinka
1999 O ľuďoch a čarodejníkoch (TV film)
1997 Len treba chcieť
Zdivočelá země (TV seriál)
1980 Nevera po slovensky
1966 Reminiscencie (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace