foto

Karol Sidon

  • nar. 9.8.1942 (73 let)
    Praha, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

1970 Takže ahoj

Dokumentární

2015 Opuštěný vesmír
2014 Brána smrti (TV seriál)
Československý filmový zázrak (TV seriál)
2011 Janinka (TV film)
Když kultura svádí jinou (TV film)
Pátá čtvrť: zmizelé město pražské
2009 Zlatá šedesátá (TV seriál)
2007 Esther (TV film)

TV pořady

2013 60 pečetí (TV pořad)
2011 Uchem jehly (TV pořad)
2008 Vzkaz (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace