foto

Wallace Langham

  • nar. 11.3.1965 (51 let)
    Fort Worth, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Scream Queens (TV seriál)
2014 Buttwhistle
Transcendence
Velký draft
2013 Beware the Batman (TV seriál)
Nikki & Nora: The N&N Files (TV seriál)
Rain from Stars
Somewhere Slow
2012 Hitchcock
Ruby Sparks
2011 9ine (TV seriál)
2010 The Social Network
2009 Castle na zabití (TV seriál)
2008 Easy to Assemble (TV seriál)
Growing Op
Velký Buck Howard
2006 I Want Someone to Eat Cheese with
Malá Miss Sunshine
2005 Medium (TV seriál)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
Hot Night in the City
Příběh Charlieho andílků (TV film)
2003 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Three's Company' (TV film)
Bláznivá školka
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
Rubbing Charlie (TV film)
2002 Good Morning, Miami (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Inside Schwartz (TV seriál)
On Edge
Sestra Mary to všechno vysvětlí (TV film)
2000 Buzz Lightyear of Star Command (TV seriál)
Daydream Believers: The Monkees Story (TV film)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
What About Joan (TV seriál)
1999 Mission Hill (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Michael
Muž bez Boha
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
1990 Marťani, jděte domů
Vital Signs
WIOU (TV seriál)
1989 Deadly Silence, A (TV film)
Life Goes On (TV seriál)
Under the Boardwalk
1988 Čokoládová válka
Invisible Kid, The
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1986 Bojová akademie (TV film)
Fast Times (TV seriál)
Jak chutná černá
Matlock (TV seriál)
Our House (TV seriál)
Pekelná jízda
1985 Children of the Night (TV film)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Podivná věda
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2000 Rocky Horror 25: Anniversary Special (TV film)
Uncle Saddam

TV pořady

1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Režijní filmografie

1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace