foto

Sylvia Syms

  • nar. 6.1.1934 (82 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

BAFTA

Herecká filmografie

2014 Playhouse uvádí (TV seriál)
Timeless (S03E08)
2012 Booked Out
2011 Case Histories (TV seriál)
2009 Bunny a býk
Kolize (TV seriál)
2008 Je tady někdo?
Slečna Marplová: Vraždit je snadné (TV film)
2006 Královna
2005 Dobrodružství Poseidonu (TV film)
Child of Mine (TV film)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
2003 Co ta holka chce
Pomsta bratra
2002 Deep Down
Porota (TV seriál)
2000 At Home with the Braithwaites (TV seriál)
1998 Neville's Island (TV film)
1997 Food of Love
House of Angelo, The
Prvotní hřích (TV seriál)
1996 Half the Picture (TV film)
1995 Ghosts (TV seriál)
Skleněná panna (TV seriál)
1994 Master of the Moor (TV film)
Staggered
1993 Dirty Weekend
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Natural Lies (TV seriál)
Záblesk
1991 Laughter of God, The (TV film)
1989 Shirley Valentinová
Sleeping Life, A (TV film)
1988 Mr. H Is Late (TV film)
Neklidná premiéra
1987 Intimate Contact (TV film)
1986 Úplní začátečníci
1985 Murders at Lynch Cross, The (TV film)
Slečna Marplová: Ohlášená vražda (TV film)
Time for Murder (TV seriál)
1982 It's Your Move (TV film)
Nancy Astor (TV seriál)
1980 There Goes the Bride
1978 Give Us Tomorrow
1974 Datlové semínko
1972 Asylum
My Good Woman (TV seriál)
1971 Some of My Best Friends Are
1969 Běž si a dováděj!
It's Your Move
Rebelové
1968 Hostile Witness
The Fiction Makers
The Root of All Evil? (TV seriál)
1967 Danger Route
1966 Bat Out of Hell (TV seriál)
1965 Big Job, The
Operace Crossbow
1964 East of Sudan
1963 Punch and Judy Man, The
The World Ten Times Over
1962 Quare Fellow, The
1961 Plameny v ulicích
Vergini di Roma, Le
Victim
1960 Conspiracy of Hearts
The World of Suzie Wong
1959 Expresso Bongo
Ferry to Hong Kong
No Trees in the Street
1958 Bachelor of Hearts
Ice-Cold in Alex
Moonraker, The
1957 Birthday Present, The
No Time for Tears
Woman in a Dressing Gown
1956 My Teenage Daughter
1953 It Happens Every Thursday

Dokumentární

2007 British Film Forever (TV seriál)
2005 100 Greatest War Films, The (TV film)
1965 Love Goddesses, The

TV pořady

2010 Jako za mlada (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace