foto

Peter Hosking

  • nar. 19.12.1947 (68 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Last Knights
2014 1864 (TV seriál)
2012 Dangerous Remedy (TV film)
2011 Borgia (TV seriál)
2009 Beggar's Story
2008 Personality Plus
Sněženky a machři po 25 letech
2006 Einstein's Sisters (studentský film)
1998 Ranaři (TV seriál)
1990 Bony (TV film)
1984 Channel Chaos
1983 Descant for Gossips, A (TV film)
1982 Come Midnight Monday (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace