foto

Pavel Zatloukal

  • nar. 20.10.1943 (72 let)
    Brno, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Dědictví aneb Kurva se neříká
Děti
2013 Sebemilenec (TV film)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Alma (TV film)
2008 Bratři Karamazovi: Vzkříšení (divadelní záznam)
2007 O život
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2004 Kníže Myškin je idiot (divadelní záznam)
Redakce (TV seriál)
2003 Nuda v Brně
Útěk do Budína (TV seriál)
Útěky (TV film)
2001 Vyhnání z ráje
1999 Kabát (TV film)
1998 Flóra (TV film)
Převeliké klanění právě narozenému Jezulátku aneb Betlém (TV film)
Vašek Nešika a Šikulka Šikovná (TV film)
1996 Maryša (divadelní záznam)
1995 Nevinný (TV film)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Konec velkých prázdnin (TV seriál)
1992 Dědictví aneb Kurvahošigutntág
Případ s černým vzadu (TV film)
Tvář za sklem (TV film)
1990 Koncert V... (divadelní záznam)
1987 Ticho v soudní síni (TV film)
1986 Ohnivé ženy se vracejí (TV film)
1985 Šahrazád (TV film)
Tři bratři (TV film)
1984 Brigáda (TV film)
Skřivánek a sova (TV film)
Stopy zločinu: Velká rána (TV film)
Zelený ptáček (TV film)
1983 Dlouhý čas loučení (TV film)
O chytrém šachovi (TV film)
Parcela 60, katastr Lukovice (TV film)
Restaurace (TV film)
Šáteček a jablíčko (TV film)
1982 Motiv (TV film)
1981 Svatba (divadelní záznam)
1980 Commedia del arte (divadelní záznam)
1979 Kdo chytá štěstí za pačesy (TV film)
1978 Balada pro banditu
Búrajú starú pec (TV film)
1977 Případ hodného vedoucího (TV film)

Dokumentární

2009 Cirkus Havel (TV film)
2008 Za domy milovníků umění s profesorem Pavlem Zatloukalem (TV seriál)

TV pořady

1998 Miroslav Donutil v Baráčnické rychtě (TV pořad)
1996 Přezůvky s sebou (TV pořad)
1983 Písničky Divadla na Provázku (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace