foto

Jaromír Tichý-Barin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2001 Vyhnání z ráje
1985 Šašek a královna (divadelní záznam)
1978 Balada pro banditu

Dokumentární

2001 Proměny povahy tragického hrdiny (TV film)

TV pořady

2003 Grand Manéž Bolka Polívky (TV pořad)
1987 Manéž Bolka Polívky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace