foto

Al Lettieri

  • nar. 24.2.1928
    New York City, New York, USA
  • zem. 18.10.1975 (47 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Bordella
1975 Jdi, gorilo!
Policajt v Hongkongu
Winner Take All (TV film)
1974 McQ
Pan Majestyk
1973 Dublinské vraždy
Stopaři smrti
Šéf je mrtvý
1972 Footsteps (TV film)
Kmotr
Podsvětí
Útěk
1971 Town Called Bastard, A
1968 Noc následujícího dne
1967 Bobo
1965 Dark Intruder
Wild Seed
1964 The Hanged Man (TV film)

TV seriály

1962 The Gallant Men (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
1956 Sheriff of Cochise (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace