foto

Peter McDonald

  • nar. 28.2.1972 (44 let)
    Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Murder (TV seriál)
The Third Voice (E01)
Thirteen (TV seriál)
2015 Na straně zákona (TV seriál)
2014 Ripper Street (TV seriál)
Live Free, Live True (S03E07)
2013 The Stag
2012 Moone Boy (TV seriál)
Titanic (TV film)
2011 Příliš mnoho tajemství
2010 Your Bad Self (TV seriál)
2009 Prokletý klub
2006 Family Man, The (TV film)
2005 Popravčí
2004 Moře duší (TV seriál)
Spin the Bottle
2002 Fergus's Wedding (TV seriál)
2001 Dohola
Žádné boží zprávy
2000 Hlasy v hlavě
Nora
Opportunists, The
Paths to Freedom (TV seriál)
Saltwater
When Brendan Met Trudy
1999 Feliciina cesta
Kapitán Jack
1998 Kings in Grass Castles (TV seriál)
1997 Byl jsem dole

Scenáristická filmografie

2013 The Stag

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace