foto

Jakub Štáfek

  • nar. 22.5.1990 (26 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento nadějný mladý herec se narodil v hlavním městě Praze roku 1990. Již v útlém dětství spolupracoval s amatérským divadlem Radar v Praze. Od roku 2005 se jeho tvář stala známou díky roli Matěje Jordána v seriálu ULICE, kde získává zkušenosti s našimi známými herci.

Jakuba herectví sice baví, ale na konzervatoř se překvapivě nepřihlásil. Jelikož ho velmi baví fotografování a video, tak šel studovat Soukromou střední odbornou školu umění a managementu v Praze. Chce být režisérem a scénáristem. Dokonce už začal filmy natáčet, kde nejčastěji obsazuje své herecké kolegy ze seriálu Ulice.

Jakub nemá moc volného času, ale i tak si najde čas na své záliby. Má velmi rád sport a to hlavně fotbal, lyžování, cyklistiku a stolní tenis. Baví ho také práce na PC. Rád chodí na koncerty. Z hudebních žánrů se mu líbí techno, house, jungle a reagge.

Marian "duklak2" Hamrla

Herecká filmografie

2015 Padesátka
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Vejška
2012 Ondřej Vetchý je Přemysl Otakar II. (studentský film)
Probudím se včera
2011 Neviditelný muž (studentský film)
Růže (studentský film)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)

TV pořady

2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2012 Šoumeni (TV pořad)
Zóna IN 5Angels (TV pořad)
2011 Rozum nebo extrém (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)

Režijní filmografie

2009 Rozsvěcet se nevyplácí (studentský film)

Hudební videoklipy

2014 Michal Hrůza - Zakázané uvolnění (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace