foto

Peter Outerbridge

  • nar. 30.6.1966 (48 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Len and Company
2014 Bomb Girls - Facing the Enemy (TV film)
2013 Haunter
2012 Bomb Girls (TV seriál)
Kráska a zvíře (TV seriál)
2011 John A.: Birth of a Country (TV film)
2010 Happy Town (TV seriál)
Nebezpečná láska (TV film)
Nikita (TV seriál)
2009 Saw 6
Trosečníci (TV film)
2007 In God's Country (TV film)
Jmenuji se Sára (TV film)
2006 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Diff'rent Strokes' (TV film)
Deset a půl stupně: Apokalypsa (TV film)
Intimate Stranger (TV film)
Nabít a zabít
Populace 436 (video film)
2005 Milionová vražda (TV film)
Země mrtvých
2004 D.A., The (TV seriál)
Ill Fated
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
2003 Cold Creek Manor
Risen, The (TV film)
2002 Bay of Love and Sorrows, The
Kainovo pronásledování: Tvář (TV film)
Portrét zločince
Puppets Who Kill (TV seriál)
Trudeau (TV film)
Vometáci
100 dní v džungli (TV film)
2001 Chameleon: Souboj vyvolených (TV film)
Kainovo pronásledování: Přísaha
Paradise Falls (TV seriál)
2000 Double Frame
Fools Die Fast
Let 535 (TV film)
Marine Life
Mise na Mars
Out of Sync (TV film)
1999 Better Than Chocolate
Escape from Mars (TV film)
Katastrofy (TV film)
1998 Čest gladiátora
1997 Michael Hayes (TV seriál)
Murder in My Mind (TV film)
1996 Captive Heart: The James Mink Story (TV film)
Closer and Closer (TV film)
Dinner Along the Amazon (TV film)
Giant Mine (TV film)
Jack Reed: Death and Vengeance (TV film)
Kissed
Milénium (TV seriál)
1995 Amnézie (TV film)
Android Affair, The (TV film)
Krajní meze (TV seriál)
Michelle Apts., The
1994 Harlequin 2 - Jiná žena (TV film)
Replikator
1993 For the Moment
Kokosy na sněhu
Paris, France
1992 Diagnóza vražda - Bez varování (TV film)
Hate Mail
1991 Drop Dead Gorgeous (TV film)