foto

Pej Vahdat

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Weekend Encounter
2014 Sama nocí tmou
2013 Blood Shot
2008 Juan Frances: Live
2006 Butcher, The

TV seriály

2017 Sběratelé kostí (TV seriál)
The Final Chapter: The End in the End (S12E12)
The Final Chapter: The Day in the Life (S12E11)
The Final Chapter: The Grief and the Girl (S12E08)
další epizody (5)
Sneaky Pete (TV seriál)
The Longest Day (E10)
The Turn (E09)
Lieutenant Bernhardt (E07)
další epizody (5)
2016 Zoe Ever After (TV seriál)
2012 Shameless (TV seriál)
Summertime (S02E01)
2011 Shameless (TV seriál)
But at Last Came a Knock (S01E09)
It's Time to Kill the Turtle (S01E08)
Frank Gallagher: Loving Husband, Devoted Father (S01E07)
další epizody (7)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2006 Windfall (TV seriál)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Menciův svět (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2005 Hrdinové letu 93 (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace