foto

Kendra Wilkinson

  • nar. 12.6.1985 (29 let)
    San Diego, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se v San Diegu bývalé profesionální roztleskávačce Patti Wilkinson a Ericu Wilkinsonovi, který rodinu opustil, když byly Kendře čtyři roky. Kendra má také mladšího bratra Colina. Vyrostla v Claremontu, kde navštěvovala místní vysokou školu, kterou vystudovala v roce 2003. Hrála také 6 let profesionálně softball v týmu Clairment Bobby Sox. Po škole začala pracovat jako modelka a krátce pracovala jako asistentka zubaře.

Kendra se poprvé potkala se svým současným partnerem Hughem Hefnerem na jeho 78. narozeninové party, kde byla najata jako jedna z "painted girls" tzn. žen, které byly kompletně nahé, kromě namalovaných doplňků. Zřejmě po shlédnutí Kendřiny fotky z párty, focené fotografkou Kim Riley, nafaxované do vily, ji Hefner chtěl co nejdřív poznat. Zanedlouho Kendru požádal o to, aby se stala jeho třetí přítelkyní.

Kendra přijala a nastěhovala se do vily. Objevila se ve spoustě seriálech a show, také si spolu s ostatními Hefnerovými přítelkyněmi z televizní show THE GIRLS NEXT DOOR, zahrála ve videoklipu Nickelback k písni "Rockstar" a sama ještě dříve ve videoklipu rapera Akona k písní "Smack That", ve kterém jí jiný raper Eminem vylil láhev vody na hlavu, to Kendru naštvalo a probírala to i ve zmíněné show o životě tří přítelkyň Hugha Hefnera "The Girls Next Door". Na rapovou hudbu ale nezanevřela a objevila se v MTV's Celebrity Rap Superstar v roce 2007 a skončila druhá, porazil ji pouze Shao Jackson.

Kendra má ve vile dva psy a to Pembroke Welsh Korgiho se jménem Raskal a Jack Russela se jménem Martini. V sérii "The Girls Next Door" jsme ji mohli vidět hrát golf na každoročním turnaji pořádaném časopisem Playboy, závodit v Grand Prix proti mimojiné Georgi Lucasovi, nebo Martině Navrátilové, ale na druhé stránce také byla díky své časté sprosté mluvě učena slušnému chování ve společnosti.

Martin "masw" Swider

Herecká filmografie

2008 Domácí mazlíček
2006 Scary Movie 4
2005 Robot Chicken (TV seriál)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
1999 Larry, kroť se (TV seriál)

Dokumentární

2010 Když mně bylo 17 (TV seriál)

TV pořady

2009 Kendra (TV pořad)
Snoop Dogg a hosté (TV pořad)
2008 Wendy Williams Show, The (TV pořad)
2005 Girls Next Door, The (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1993 WWF Raw Is War (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)