foto

Lex Shrapnel

  • nar. 6.10.1979 (36 let)
    Suffolk, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Grimsby
2015 Christmas Eve
2014 Emulsion
Sons of Liberty (TV seriál)
The Assets (TV seriál)
2012 Endeavour (TV seriál)
Kurýr (TV seriál)
Pronásledovaná (TV seriál)
The Poison Tree (TV seriál)
2011 Captain America: První Avenger
2009 Minder (TV seriál)
Organization of Dreams, An
2007 Tonto Woman, The
2006 Minotaur
Richard Sharpe - Nebezpečné poslání (TV film)
Rytíři nebes
2005 Snídaně na Plutu
Třetí v pořadí (TV film)
2004 Letka Bouřliváků
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2002 K-19: Stroj na smrt
Nine Lives
1999 Holby City (TV seriál)

Dokumentární

2014 OXI, an Act of Resistance

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace