foto

Cara Buono

  • nar. 1.3.1971 (45 let)
    Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Half the Perfect World
Stranger Things (TV seriál)
2015 Outliving Emily
Papírová města
2014 Good Marriage, A
2013 Carrie Diaries, The (TV seriál)
2012 Discoverers, The
Drew Peterson: Nedotknutelný (TV film)
Jak prosté (TV seriál)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Muž s posláním (TV seriál)
2010 Ať vejde ten pravý
Havaj 5-0 (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Tomorrowland (S04E13)
Blowing Smoke (S04E12)
Chinese Wall (S04E11)
Hands and Knees (S04E10)
The Beautiful Girls (S04E09)
další epizody
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
2008 Neklidný (TV film)
2007 Cthulhu
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Pivní liga
2004 From Other Worlds
2003 Hulk
Miss Match (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Attention Shoppers
Happy Accidents
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nebezpečný kód
1999 Hluboko v mém srdci (TV film)
Chutney Popcorn
Man of the Century
Rodina Sopránů (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Two Ninas
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zrcadlový princ (TV film)
1998 Lulu na mostě
Příští stanice Ráj
River Red
1997 Mrtvý muž
1995 Deník vraha
Kicking and Screaming
Single Guy, The (TV seriál)
1994 Cesta kovbojů
New York Undercover (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Dog Race in Alaska, A
Tribeca (TV seriál)
1992 Gladiátor
Vodní země
1991 Abby, My Love (TV film)
Horký vítr z jihu (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Dream Street (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

TV pořady

2011 17th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
2005 Howard Stern on Demand (TV pořad)

Režijní filmografie

1997 Baggage

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace